Dukov Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Siemka, z racji że głównie strzelam się w CQB i ograniczam teraz AS postanowiłem mieć na wyposażeniu jedynie jakąś klamkę na GG, więc jaką replikę wypadało by wziąć do 1100zł? Fajnie gdyby było to coś w miarę taktycznego z szyną i montażem tłumika oraz z porządnym BB. Myślałem nad P99, zdatna? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Jedyną zdatną do użytki P99 jest maruzen http://gunfire.pl/search.php?filter_producer=1320050075&filter_price=&filter_text=+. Polecam jeszcze też rozglądnąć się w ofercie Tokyo Marui, może spodoba Ci się fn 5.7 ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Cokolwiek od TM i jeszcze na metalowe bajerki wystarczy :D. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Umarex (KWA) ma dobre repliki USP i jego pochodnych z okolice 800zł, przy ściąganiu z zagranicy. Jedynym minusem jest gównolitowy zamek, przy zatrzymywaniu go odłupuje się powolutku miejsce na blokadę i plastikową lufę zewn.. W przypadku HK45 nie ma gotowych, stalowych zamków. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 To jest KSC o ile pamiętam, rebrand. Czyli ma wszystkie wady i zalety KSC. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Przykro mi, Dexter, ale wraz z pistoletem (replika HK45) przybyła plakietka KWA, zawieszona na gumce przewieszonej przez kabłąk. Stąd wnioskuje, że jest tł KWA. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 KWA to rebrand KSC czy tam one to do spóły klepały. Mechanicznie to jest KSC, projekt był KSC :D. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts