dples Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 witam, nikt nie ma i nikt nie wie / mam na myśli serwisy i sklepy w okolicy i na telefon/ jaką baterię mam założyć do sig sauer holo 556 aeg, nieczujnie kupiłem bez baterii proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Dowolną Ni-Mh, Ni-Cd lub Li-Po. A na poważnie to taką, co wejdzie Ci w miejsce przeznaczone do przechowywania akumulatora. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Zobacz ile masz miejsca na batke, i porownaj z wymiarami baterii. Quote Link to post Share on other sites
dples Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 tak, tylko, ze juz jedną nabyłem i okazało się, że nie pasuje, nie chcę znów zrobić błędu i pytam, bo może ktoś uż wymierzył to miejsce dokładnie i sprawdził 'w praniu' . niestety nie jest to jakos powszechna zabawka wiec i w serwisach niekoniecznie z marszu wiedzą jaka to ma byc batka, malo tego, nawet pojecia nie maja, a na skladzie pomimo ofert na stronach sklepow tez nikt nie trzyma takiej 'giwery' wiec i nikt nie moze sprawdzic u siebie czy wchodzi batka i mi sprzedac odpowiedniej. niedaleko siebie mam tylko jeden sklep, w ktorym mi poradzili tę złą batkę i nie chcą jej spowrotem nawet. dzieki za wszelkie sugestie i uwagi, chetnie pobiore nauki bom zielony. zapraszam do podzielenia sie wiedzą Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Panie sierotko, użyj waćpan linijki. Quote Link to post Share on other sites
dples Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 ciezko wymierzyc przedni chwyt/łoże od środka, po zdjęciu z lufy, ile miejsca zostanie i jak rozłożonego jak potem na lufe założysz - a przynajmniej mi to nie najlepiej wyszło, tam jest naprawde w pit mało miejsca Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts