Kikas Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Witam opiszę problem a najwyższym stopniu jakim mogę bo to z relacji znajomego przez fb Kupił nową cymkę 028 na gf załadował batkę przez 6 godzin strzelił jedną,drugą,trzecią serie i karabin cichł całkowice nic nie zgrzyta nic nie chrzęści.Mówił że bateria była gorąca a karabin nie strzelał.Wiecie co mogło się stać?? oczywiście baterię sprawdzę bo wezmę do niego swoją. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Być może bezpiecznik. Quote Link to post Share on other sites
Kikas Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 jak bezpiecznik to na szczęście nie ma kosztów :) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Jak nowa to reklamacja. Nie ma co kombinować, nie po to kupuje się nowe rzeczy, żeby nie działały. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 (edited) Zapewne palnę totalną głupotę, ale najciemniej pod latarnią... Może przeładowanie akumulatora? Jak korzysta się z taniej ładowarki i nie zwraca uwagi na pakiet to można go szybko uśmiercić. Sam popełniłem ten błąd, ale to był akumulator Ni-MH, bardziej testowy niż do podłączania z repliką i strzelanie. Podłączyłem, zająłem się czymś w domu, wróciłem, odłączyłem, podłączyłem, jeden strzał i koniec. Jeśli gadam bzdety to proszę, zacytujcie post, poinformujcie gdzie i jaki błąd, napiszcie poprawnie to i ja się czegoś nauczę. Edited October 6, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Kikas Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 A więc tak @Dread nie po to kupuje się nowe rzeczy żeby wysyłać je za 20 zł na gwarancję jeśli mają wymienić tylko bezpiecznik :) @all po co kombinować i robić teorie spiskowe skoro można przestrzelać "na krótko" :) i już wiemy że to bezpiecznik dzięki za wasze rady i pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Sprawdziłeś czy kierujesz się moim postem? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 A więc tak @Dread nie po to kupuje się nowe rzeczy żeby wysyłać je za 20 zł na gwarancję jeśli mają wymienić tylko bezpiecznik :icon_smile: Nie mówię o gwarancji, tylko o reklamacji. Wychodzi za darmo, bo sklep ma obowiązek opłacić przesyłkę i nie trzeba kombinować :) No ale co kto lubi :) Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 A jak nie bezpiecznik to mogły się odłączyć konekty od silnika:D Quote Link to post Share on other sites
sqigo Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Jeśli działa normalnie na innej bateri to tak jak wyżej a jeżeli nie to mogła się sprężyna zawiesić - tak miałem w M14. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts