4Fiter Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Cześć , mam pytanko czy G36K od aresa wytrzyma M120 guardera ? Co przy tej sprężynie warto jeszcze wymienić ? Quote Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Mogę powiedzieć Ci tyle ze napewno z M120 wytrzyma bo ARES robi dobrą i mocną bazę do tuningu, wydaje mi sie ze w oryginale ma M110 także bez problemów uciągnie. Wiecej nie wiem. Aresa ciężko zajechac. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Zmień tłok i będzie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
szkielet1990 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Leży u mnie na "warsztacie" taka Gieta Aresa. Gearbox wygląda na bardzo solidny, części wewnętrzne też są bardzo solidne i dokładnie wykonane. Widać, że to replika pierwszej klasy. Nie wiem czy jest sens wymiany tłoka bo ma do połowy stalowe zęby, nie liczyłem ile dokładnie. Jednak w tym egzemplarzu pękło "suwadło" od blowbacka, a replika nie była użytkowana jakoś rygorystycznie, ot do niedzielnych spotkań, na liczniku nie miała dużo wystrzelonych kulek - na oko coś koło 5000bb. Oprócz tego wygląda baaardzo solidnie. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Spokojnie, jeśli moja G36 [JG] wytrzymuje M120, to ARES tym bardziej. To repliki nieporównywalne na korzyść ARESA, inna półka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts