pietrek1995 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Mam problemy z regulatorem ognia, mianowicie ustawił mi się na tryb ognia pojedynczego i nie mogę go zablokować z zewnątrz. Ponadto jak w środku próbowałem to sprawdzić to działał sprawnie. Doradzi mi ktoś co mam zrobić żeby nie oddawać go (jeszcze) do serwisu? Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Być może źle złożyłeś selektor ognia (rozumiem, że o to Ci chodziło), spróbuj złożyć na nowo ( nawet kilka razy). Jeśli to nie pomoże to sprawdź, czy wszystkie elementy selektora (w tym w gb) są sprawne. Osobiście stawiam na to, że źle składasz. Quote Link to post Share on other sites
pietrek1995 Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 Dzięki. Problemem okazała się jedna z zębatek która odskoczyła i nie chwytała trybu ciągłego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts