cieslu Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Witam, przymierzam się do kupna tejże repliki http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/replika-m92f-m9-full-metal-gas-auto-back-pistol-kjw.html mógłby ktoś mi co nieco o niej powiedzieć? Warto czy nie warto? Może ktoś ją posiada i boryka się z różnymi problemami? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Warto, fajna i tania giwerka. Stosunkowo niezawodna jak się o nią dba. Części dostępne bez problemów bo to klon TM. Quote Link to post Share on other sites
szkielet1990 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Mam, strzelam i jestem zadowolony. Tak jak dexterkrak napisal, jeśli się dba to nie zawiedzie Cię. Śmiało możesz kupować, bo moim zdaniem za tą kasę nie znajdziesz lepszej. Quote Link to post Share on other sites
cieslu Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 No właśnie o to mi chodziło, szukałem jakiegoś przyzwoitego gaziaka do 400 pln a beretta mnie urzekła po prostu dlatego wolałem się zapytać bo nie ukrywając zależy mi najbardziej właśnie na niezawodności i dostępności części. Dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Możesz zapolować na używkę TM, są do 400zł dostępne bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
cieslu Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Wezmę to pod uwagę. :) Widziałem również magazynki na co2 do replik kjw. Czy taki mag nie będzie stwarzał problemów w replice z BB? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Magi na CO2 zazwyczaj sprawiają problemy tzn jak Ci się rozszczelni to nieraz jest buba. Akurat z magami do beretty KJW na CO2 mam same złe wspomnienia. Quote Link to post Share on other sites
cieslu Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Tak więc lepiej już chyba używać magów na gg. A co do replik z TM. Polecasz jakąś konkretną? :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Dowolna GBB TM. Warto zerknąć ile do jakich jest części, do nowości jest mało elementów. Dlatego warto celować w starsze modele- beretty 92 (prócz M9A1, dobra klama ale jeszcze nie ma części a mechanicznie różni się odrobine od starych M9 TM), glocki, SIGi, colty, hi capy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts