pietrek1995 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Mam kolejny problem. Mianowicie wajcha\rączka regulatora ognia mi się ułamała z jakimś zewnętrznym kółkiem które rusza zębatkami. W dodatku ta rączka mi się odkształciła i nie ma mowy o złożeniu tego. Czy jest możliwość kupienia tychże części (bo teraz muszę zdjąć obudowę żeby zablokować\odblokować) czy muszę oddać replikę do serwisu? Quote Link to post Share on other sites
Lejtienant Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Musisz kupić cały selektor ognia do AK 47 tj płytkę selektora i selektor[ta wewnętrzna pierdółka która tymi zębatkami rusza]. Jeśli umiesz rozłożyć replikę to bez problemu powinieneś dać radę zrobić to samemu. Pozdrawiam Lejtienant Quote Link to post Share on other sites
pietrek1995 Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Jeżeli dobrze zrozumiałem to cały selektor składa się tylko z tych zębatek i rączki? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Mógłbyś podać jakieś zdjęcie tych części które uległy uszkodzeniu? Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 http://azteko.pl/dzwignia-selektora-ognia-ak-metalowa-p-91.html Po prostu potrzebujesz czegoś takiego Quote Link to post Share on other sites
pietrek1995 Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 Wielkie dzięki :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts