Luxfores Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Witam. Jaką kamizelkę taktyczną polecilibyście do munduru multicamo ? Myślicie że ta by fajnie pasowała ? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=809&manufacturers_id=99 Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Multicamo? Co to jest? A kamizelka to chiński badziew. A, ersoft to nie rewia mody. Bierz to, co Ci się podoba, bo w zasadzie wszystko będzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Pasować będzie wszytko w coyocie, olivce i multichłamie, na pewno nie bierz nic produkcji ACM ten ichny "multicamo" ma się nijak do oryginału będzie to po prostu paskudnie wyglądać i jeszcze gorzej działać. Quote Link to post Share on other sites
camus18 Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 też planuję biegać w MC i u mnie wybór padł na Khaki. Wpisz w google grafika Multicam khaki. Mnie to zadowala w zupełności :) Quote Link to post Share on other sites
Lechu001 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 (edited) A jaki masz mundur? Multicam czy MC Camogrom (Helikon takie coś wypuszcza)? W zasadzie tak jak mówili koledzy wyżej pasować może Olivka, Coyote Brown oraz Khaki. To co będzie bardziej pasować tobie zależy już tylko od Ciebie. Jak coś wybierzesz (zrób listę paru kamizelek) wrzuć swoje typy na forum a ludzie pomogą Ci dokonać wyboru. Edited October 14, 2012 by Lechu001 Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 A ja dorzucę ciekawostkę od siebie, ta podlinkowana przez ciebie AAV FSBE ACM z mundurem od Proppera bardzo dobrze się zgrywa. Kupowałem kamizelkę przed nazbieraniem z czasem na bardziej "pro" ale nie spodziewając się jestem z niej aż nazbyt zadowolony i zostanie póki się nie rozpadnie. Więc z mojej strony mogę ci powiedzieć że nie widzę nic złego w takim "chińczyku". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts