HadoPL Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 (edited) Witam, posiadam kilka problemów na obu replikach, więc zaczynam : 1)W MP5 po powrocie z zajęć, podłączeniu baterii i pociągnięciu spustu nie usłyszałem dźwięku silniczka. Myślałem że źle coś podpiąłem lecz nic z tego. Kolega pożyczył baterię i też nic. Nie mam pojęcia co się stało. Ta moja bateria działa bo testowałem. Jeżeli Wy też nie wiecie to jutro odsyłam replikę do reklamacji. 2)W CM.028 słychać silniczek że pracuje lecz nie podaje kulek. Na początku było słychać jakby się zaciął więc wziąłem wycior i przeczyściłem lecz nadal nic? Ją też odsyłać na reklamacje? Edited October 14, 2012 by HadoPL Quote Link to post Share on other sites
puszekxde Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 jak jest jeszcze na gwarancij to ślij nie ma co sie w środku bawic jak oni mogą to zrobić. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts