SirHawk Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Stosuję anti-fog od Bolle, sprawdził się w każdych okularach, nie pojawia się mgła, jedynie woda jak jest spora różnica temperatur ciało-otoczenie. Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Zwykły Ludwik, Lucek itp. płyn do naczyń - trochę na papier np. toaletowy, smarujesz wewnątrz okulary, google i pozostawiasz do wyschnięcia ... około 1h. Po upływie tego czasu wycierasz np. rownież papierem toaletowym i hulaj dusza .... kilka godzin spokoju, jeszcze ani razu mnie ten sposób nie zawiódł na żadnym spotkaniu, Operacje "Ludwik" powtarzasz zawsze przed strzelaniem. Popieram w 100%. Jak dla mnie jedyny sprawdzony sposob. Quote Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 To jak może ten sposób z płynem jest ok ,to nie odrywać pijanki w goglach ,żeby był lepszy przepływ powietrza? Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Płyn do naczyń nie blokuje osiadania pary, a jeno ogranicza. Jeżeli możesz, to wywal gąbkę. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 To jak może ten sposób z płynem jest ok ,to nie odrywać pijanki w goglach ,żeby był lepszy przepływ powietrza? Gąbka w goglach (w tym miejscu) służy głównie do zabezpieczenia przed dostaniem się pod gogle pyłu/piasku. W warunkach ASG możesz ją śmiało usunąć, sprzęt nie straci na funkcjonalności. Quote Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 Yhy ,no dobrze uczynię tak :) ,może coś pomoże ;) .Mam zamiar kupić te okularki.. Chyba się nadają :) http://gunfire.pl/product-pol-1152192951-Okulary-I-vo-bezbarwne-oprawki-czarno-szare.html Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Będą w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts