FlyingTigerPL Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Witam! Moja klamka mimo odpowiedniej temperatury po oddanie kilku strzałów uwalnia cały gaz górą i lufą, kulki wypadają czasem z lufy po strzale, kurek (bezpiecznik skrzydełkowy) nie dochodzi do końca co też prowadzi do syfonowania. Są jakieś możliwe powody takiego stanu rzeczy? REPLIKA PO GWARANCJI! Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Kiedy ostatnio czyszczona? Quote Link to post Share on other sites
FlyingTigerPL Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Jako tako zamek zdejmowany ostatnio, przesmarowane tam wszystko preparatem do broni. Ale wcześniej nie czyściłem i mogłem źle przesmarować. Lufa czyszczona wyciorem. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 No nieee, ja mówię o gruntownym czyszczeniu :D. Przetarcie zamka i przypsikanie smarowidłem to niestety trochę mało. Rozmontuj, wyczyść, zmontuj z powrotem. Sprawdź zbijak zaworu, jesli jest pęknięty ale jeszcze się nie rozpadł- moze to dawać takie objawy. Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Moja becia chodzi jak marzenie. Jest to pistolet strasznie syfonogenny. Ale przy zachowaniu sterylności w bebeszkach działa ładnie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
FlyingTigerPL Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 No dzięki za rady. Teraz muszę to złożyć do kupy, bo po zdjęciu okładziny się zrobiło trochę skomplikowane, tu i ówdzie powyskakiwały druciki, więc się będę musiał z tym trochę pomęczyć. Quote Link to post Share on other sites
FlyingTigerPL Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Prośba do posiadacza tej repliki. Jeśli jest możliwość zdjęcia, jak to wygląda pod okładziną to bardzo by się przydało, bo nie wiem w których miejscach znajdują się te sprężynki/druciki, oraz jak w oryginale powinna być złożony taki srebrny, metalowy mechanizm na samej górze. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Poszukaj w necie instrukcji do tej beretty od KSC ale co ważne- starej wersji. Bo to jest prawie to samo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts