Foka Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Jesli chodzi Ci o udowa to podal Ci Olo i chyba byly na military.pl (ja dawno temu tam kupowalem), ale jesli chodzi Ci o ladownice do oporzadzenia BW to watpie zebys dostal czarna. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 5, 2005 Author Report Share Posted May 5, 2005 Ale wlasnie do jakiego? ALICE? MOLLE? BW? Udowa? To ma znaczenie. ALICE - do ladownicy M16 wchodza 4 magi do MP5 MOLLE - kilku producentow produkuje takie ladownice - BHI, Eagle itd BW - pisalem - male szanse Udowa - BHI, Eagle, MilTec. Jeszcze mozesz popytac forumowych krawcow ;) O ile wiem Hubert nie ma czarnej cordury, ale moze inni maja. Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Jak mialem MP5ke, to bardzo dobrze mi sluzyla ladownica od polskiego RAKa. Po drobnej adaptacji miescily sie w niej 2 magazynki dlugie i 1 krotki. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 5, 2005 Author Report Share Posted May 5, 2005 Trzymaja sie dobrze, nie ma za duzych luzow, ale oczywiscie nie ma miedzy nimi rozdzielajacego materialu. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 http://www.miwo-military.com/index.php?go=02_9 Tu masz linka Marv. Robia tez w czarnym kolorze a i cena przywoita(gdzies jest cennik na forum). Sam sie zastanawiam czy od nich czegoś nie wziąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts