bojowa_koza Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Mam takie magi http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_203&products_id=5374&name=ARES_-_Magazynek_Real-Cap_-_M4_-_30. Kulki z początku nie podawały kulek, były za luźne ale problem już rozwiązany. Teraz mam inny problem - naładuję 30 kulek, strzelam strzelam, a ostatnich 5 mag już nie podaje. Myślę, że coś ze sprężyną ale nie wiem co to może być. Doradźcie proszę, co zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 -Wyczyścić komorę -Używać dobrych kulek -Przesmarować (niby nic nie daje ale...) -Wyciągnąć sprężynę i ją naciągnąć Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Głupoty gadasz... żadnego naciągania sprężyny, a to że zostaje pięć kulek to żadna rewelacja bo w większości aeg'ów korzystających z tego typ magazynków zostaje w komorze 3-5 kulek. Jak ci to nie pasuje to kup SOPMOD'a od TM i ciesz się co do ostatniej wystrzelonej kulki :D Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Oj, mi akurat naciąganie sprężyny pomogło. Mam duże rofy w replikach, dzięki temu zabiegowi mam 100% pewność ze żadna kulka nie zostanie w magazynku. Quote Link to post Share on other sites
bojowa_koza Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts