adam1981 Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem (chyba, że ze mną dzisiaj coś nie tak). Czy używał lub używa ktoś tej repliki http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&%20products_id=1869? Byłbym wdzięczny za wypowiedź czy warto, czy lepiej wybrać siga ( o nim coś tam czytałem)? Cena prawie ta sama ale sig ma gear box V3. Będę wdzięczny za wypowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Pewnie zaraz zlecą się trole oferujące cm.028 ale co tam. GB V3 jest wytrzymalszy, ale ma to znaczenie tylko wtedy gdy chcesz robić upgrade. Repliki wykonane są na podobnym poziomie, strzelają także podobnie. Różnica w długość lufy nie ma praktycznie znaczenia. Osobiście skłaniałbym się w kierunku MC51, ponieważ w chińskim Sigu kolba lubi pękać. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 A ile wynosi skuteczny zasięg obydwu replik ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts