Guest gecko123 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Jak wygląda jakość szyn RIS produkcji SHS? Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Ja tam jestem zadowolony. Niem mam zastrzeżeń, co do jakości i i estetyki. (http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_montaze_szyny_montazowe/zestaw_szyn_ris_wraz_z_zaczepem_pasa_shs-2347.html) Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Nie wiem czy zauważyliście problem częstych minimalnych różnic między producentami. W tym wypadku mówimy o niezgodności szyn ich wysokości, gwintów itd itd. Prosił bym Was jeśli macie doświadczenia z daną repliką i risami podzielcie sie wiedzą w wątku zbiorczym żeby zrobić troszkę porządku na forum. Schemat Przykładowo Producent repliki (raczej oczywiste) Model (m4a1 rok 2009) Ris (boya ras 2) ew.przeróbki (szlifowanie zaczepów) Dodatkowe info (ris nie tworzy jednego poziomu z uperem) Pozdrawiam Karol Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts