xRaZeRx Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Witam :) Mam małe pytanko związane z tym otóż karabinkiem http://www.taniemilitaria.pl/m4a1-bi3681-full-metal-p-95.html . Sprawa wygląda tak ,około 2 lat temu zakupiłem ten właśnie model ,strzelałem nim bez problemów aż nagle akumulator przestał się ładaować ,a jak już coś to pozwalał oddać tylko z 2-4 strzały.Więc pojechałem do sklepu ASG i kupiłem troszeczke mocniejszy,strzelałem chwile i naglę się zaciał i nie mogłem strzelać na żadnym z akumulatorów,wg. mnie zacięło się coś w gearboxie ,ale ja jestem początkujący i się na tym za bardzo nie znam :) Więc jaka wg. was jest tego przyczyna ? PS : Trochę bałęm się go rozbierać bo nigdy nie byłem żadnym majsterkowiczem oraz poproszę tylko o odp :) Z góry dzięki :) \ Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Jakiej ładowarki używałeś? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts