Brzuski Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Witam, czy ktoś orientuje się gdzie/w jakim sklepie dorabiają dyszę uszczelniane na zamówienie? ASGREVOLUTION już nie dorabia. GETSOME mi jeszcze nie odpisał. Nie wiem czy w ogóle ten sklep działa jeszcze. Jakieś inne pomysły/propozycje? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Pierwszy z brzegu zakład obróbki. Wklejam akurat WSK bo u nich robiłem i wiem, że robią szybko, tanio i solidnie. http://narzedziowniawsk.krakow.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted October 19, 2012 Author Report Share Posted October 19, 2012 A jakieś większe info. koszt, czy dysza byłą z uszczelką w środku itp.? Widzę że jesteś z Krakowa więc miałeś raczej ułatwione zadanie. Jakoś wolałbym zakład/sklep który produkuje dysze i nie będzie dla nich problemem zrobienie jednej czy dwóch dysz. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Koszt- nie wiem, akurat robiłem u nich coś innego niż dysza. Nie, nie ma uszczelki w środku ponieważ ten zakład zajmuje się toczeniem itp. Uszczelke sobie musisz zamontowac sam. Jak chcesz to zamów sobie w firmie zajmującej się ASG ale za to samo zapłacisz zazwyczaj więcej. WSK nie interesuje co to za część- dostają rysunek, wykonuja i gotowe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts