bartosz8462 Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Witam, planuje zakup G36CV chciałbym się dowiedzieć pare rzeczy odnosnie tej repliki...najpierw zadam pare pytań, które mnie najbardziej nurtuja... 1. Czy EBB działa dosyć dobrze? (wiem że nie jest mocny) 2. Czy po wystrzeleniu wszystkich kulek, zamek zostaje w tylnym położeniu? 3. Czy ta replika jest dobrą bazą do tuningu? 4. Czy replika jest dobrze wykonana? Chciałbym znać opinie samych posiadaczy, bo ktoś kto nie miał tej repliki w rękach niech się nie wypowiada. Pozdrawiam Bartosz. Link to post Share on other sites
Rudy 97 Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Może napisz chociaż jaka firma? Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 W jakim celu? G36CV jest robione tylko przez UMAREX. Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Wystarczy wpisać w google G36CV i wyświetla się jedna replika: Umarex'a. Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 Wiem, bo tylko UMAREX robi tą replikę, ale ja już na poczatku napisałem że chce żeby wypowiadali się ludzie którzy mieli kontakt z tą repliką...bo jeżeli ktoś pyta się mnie jakiej firmy jest ta replika jest to jednoznaczne że nigdy nie słyszał lub nigdy nie używał tej repliki. Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Temat umarł, jak ktoś będzie miał czas to niech go zamknie albo usunie, żeby nie zaśmiecal forum. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Zamykam. Następnym razem zapoznaj się z regulaminem i zasadami funkcjonowania działu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts