sarnuch Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Koledzy Forumowicze; chciałbym kupić Mp5 PDW od CA, posiada ono jednak krótką (14cm) lufę a ja myślę nad jej przedłużeniem. Czy będę miał problemy ze znalezieniem preclufy do tego modelu i schowaniu jej w jakimś ciekawym tłumiku? Pozdrawiam ;) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Nie bedzie problemu jednak urokiem mp5 PDW jest właśnie jego kompaktowość, którą utracisz przy dłuższej lufie. Z doświadczenia Ci powiem że lepsze będzie mp5k z krótszą lufą lepszej jakości ( systema+ ). Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Jeszcze jedno małe pytanie; jak powinien wyglądać proces tuningowy tej repliki? Co wymieniamy najpierw, żeby dobić do stabilnych 420 fpsów? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ja bym najpierw wymienił gumkę i lufę (są beznadziejnej jakości). Kable od razu do wymiany. Śrubki powymieniać, mocujące korpus, selektor itp. Myślę, że to jest zabieg konieczny, żeby ujrzeć urok MP5 od CA. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts