Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Akumulator do CM122 (ten sam, co do Glock 18C)

Recommended Posts

Mam pytanie, czy istnieje akumulator o napięciu 7,2 i pojemności większej, niż 500? mam na myśli pojemność dajmy na to wynoszącą 800, bądź większą, cena zbytnio nie gra roli. Nie mogę znaleźć po długim czasie poszukiwań, więc zwracam się z pytaniem do forumowiczów, dodam tylko, że miejsce na akumulator jest ograniczone do wymiarów 93x24x12 mm z (sufmiarką w ręku)

http://www.taiwangun...k-18c-cyma.html

Czy istnieje akumulator o tych samych (bądź nieznacznie większych) wymiarach, o tym samym napięciu, lecz o zwiększonej pojemności? Proszę o linka/konkrety ;)

Pozdrawiam

Edited by czeskirabin

czy to LiPo, czy inne wymysły, to mało ważne, problemem jest to, że 95% akumulatorów są na kable i wtyczki, do mojej repliki potrzebny jest akumulator (nie wiem jakie jest podręcznikowe określenie) z bezpośrednio stykającymi się blaszkami (jedna +, druga -), ma ktoś patent jak może przerobić bardziej pojemne akumulatory okablowane na tego typu? doświadczenie z elektryką mam, ale nie chcę na marne niszczyć nowego akumulatora