RadlasJastrzębie Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Mam takie o to pytanie czy jak wsadzę ten oto gearbox http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/kompletne-gearboxy/kompletny-gearbox-v-3-cm_2.html do mojej cm0.28s pasuje sprawdzałem i batke li-po turnigy 11.1V miejsce będzie :P to czy mi się przy auto nic nie posypie?? Pozdrawiam Radek Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Pytania nasuwają mi się dwa: 1) Po co? 2) Nie lepiej kupić nawet używaną replikę ze stalowym body? Sam gearbox powinien wytrzymać, choć przy uzyskanym w ten sposób rofie łatwo uszkodzić tłok/zębatki. Niemniej jak dobrze uszczelnisz zespół cylindra to powinno działać. Quote Link to post Share on other sites
anymorez Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 No i do lipo 11V warto mosfet, żeby Ci się tam nie popaliło, wg. mnie 7,4V wystarczy :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts