Lolik06 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Witam wszystkich! Mam problem związany z repliką, gdyż stara bateria mi już podupada i dlatego chciałbym się zapytać bardziej doświadczonych graczy używających pakietów LiPo w swoich replikach, o to, czy taka bateria wejdzie mi do Kolby SF, w replice karabinku M4 CQB-R. Oto link do tejże baterii: http://www.hobbyking...RSOFT_Pack.html Jakby się kto pytał, to posiadam ładowarkę mikroprocesorową Imax B6, także pytam o sama baterię :) Link to post Share on other sites
you-dash Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Wszystkie potrzebne wymiary batki masz już podane, polecam wziąć suwmiarkę i zmierzyć czy faktycznie wejdzie do kolby SF ;) Link to post Share on other sites
Lolik06 Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Nie mam dokładnej suwmiarki, dlatego właśnie podałem temat na forum, i myślałem, ze ktoś odpowie w sposób przeczący lub potwierdzający.. Ale dobra, dzięki za to, ze przynajmniej ktoś się odezwał :) Spróbuję odziać się w dokładną suwmiarkę i wtedy zobaczę co i jak Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Wejdzie, największa jaką zmieściłem do kolby SF to podwójny lipo o wymiarach 125x24x22 i wchodziła bez problemu. Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ja np. zamiast suwmiarki kleiłem z papieru lub czegoś innego "klocek" o wymiarach akumulatora i przymierzałem... Link to post Share on other sites
seger Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Wejdzie jeżeli masz kolbę SF na duże ogniwa np. CA czy bojca. Temat zamykam z powodu: Odpowiedź jest w linku produktu. Wystarczy zmierzyć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts