virusotron Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Witam Szybkie pytanie. Mam Camelbak, które ma lekkie nie trzymanie na ustniku (nawet na off) czy da się to jakoś naprawić czy trzeba wymienić zaworek z ustnikiem (30 zł na alledrogo)? 30zł to sporo jak za Camelbak dałem 57 z demobilu. Dzieki. Pozdrawiam Virus Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 JA używam do mojego tamponów tampax, albo podpasek always ultr(tylko te kontraktowe) Po prostu szarpnij się i kup nowy porządny ustnik, camelbaka albo innej znanej renomowanej firmy. Nie ma co się bawić bo już raz zalałem kumplowi cały bagażnik w samochodzie. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Przed kupnem porównaj firmy ustnika i camela ponieważ każda firma ma inny system. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 (edited) Wiem, wiem. Chodziło mi czy jest jakiś sposób żeby nie ciekł ustnik. Zawór z ustnikiem wyczaiłem za ok 25 zł z przesyłka podobno oryginalny camelka. Próbował ktoś łatać sylikonem? Edited October 29, 2012 by virusotron Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts