m3dykk1 Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 (edited) Noo tak ,ale lepiej żeby się nie trafiło ;D .A co powiecie o cm 041j ,bo widzę niektórzy mi polecali.To co lepiej wybrać? cm 041j czy 049j? Edited October 31, 2012 by m3dykk1 Quote Link to post Share on other sites
Michał P Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Panowie możecie mi doradzić jakiej firmy kupić M4 i broń krótką? Proszę tylko nie polecać SYSTEM PTW te repliki za 8tyś są trochę za drogie. Na te dwie bronie mogę wydać 5tyś max Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) m3dykk, oba modele różnią się tym, że jedno ma blowback, a drugie nie. Michał, emka od KWA, Evolution Airsoft albo G&P. To tak w maksymalnym skrócie. W sumie emki od King Arms też ładnie strzelają Co do krótkiej to ci nie doradzę Edited November 7, 2012 by Graszczur Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Tokyo Marui (pierwszy, dex :P ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts