Kudlatov Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Witam. Planuje poskładanie repliki AK74, chciałbym uniknąć w temacie walki między zwolennikami Boyi i fanatykami cymy :icon_razz: Plan jest taki: 1. Kupić wydmuszkę od boyi (najchętniej z serii SW) 2. Kupić i zamontować tam GB od cm.048 3. Dobrać lufę precyzyjną i komore HU I tu mam do was 3 pytania: -jaką komorę wybrać? ( lufa będzie guarder lub systema i guma zielona G&G) -docelowo w Gb chciałbym sprężynę m140, które podzespoły w cymie mogą tego nie wytrzymać? Ogólne sugestie i oceny pomysłu też będą mile widziane. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Do zmiany w GB głowica tłoka. Sylikonowa CA, albo duracon systemy, ewentualnie jakiś POM. DO tego tłok SHS'a, ze stalowymi zębami. Reszta pociągnie spokojnie. Komora - Może być duracon od Elementa. Quote Link to post Share on other sites
Kudlatov Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 Zastanawiam się czy ewentualnie nie zamontować zestawu bore-up, aczkolwiek tu całkowicie nie wiem jakiej firmie zaufać i obawiam się czy na to kasy wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Szkielet V3 są na tyle mocne że borek do nich jak dla mnie to strata pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
Kudlatov Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 Szkielet wytrzyma mocniejszą sprężynę, ale części wewnętrzne i silnik zużyją się szybciej. Poza tym pobór prądu będzie większy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts