otix96 Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 (edited) Witam Mam pytanie jaka jest dobra firma do magazynków mid-cap do M4 CQB KWA.(cenna za mag do max do 50zł) P.S Mam pytanko jeszcze jedne czy te magi dobrze podają? 1. http://www.taiwangun...coyote-acm.html 2. http://www.taiwangun...coyote-acm.html Edited October 31, 2012 by otix96 Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Magi Boyi( zwykłe metalowe stanagi) nie są rewelacyjne ale podają w mojej replice(Tavor ARES). Z p-magami jest różnie, wiem że czasami trzeba je piłować. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 Magi Boyi( zwykłe metalowe stanagi) nie są rewelacyjne ale podają w mojej replice(Tavor ARES). Z p-magami jest różnie, wiem że czasami trzeba je piłować. A inne firmy ? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Dołóż do Classic Army. To najlepsze stanagi w metalowej skorupie jakie miałem okazję mieć w rękach. Nigdy mnie nie zawiodły, nigdy nie były smarowane, nigdy nie były czyszczone i zawsze podają do ostatniej kulki. Od czterech lat. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 Dołóż do Classic Army. To najlepsze stanagi w metalowej skorupie jakie miałem okazję mieć w rękach. Nigdy mnie nie zawiodły, nigdy nie były smarowane, nigdy nie były czyszczone i zawsze podają do ostatniej kulki. Od czterech lat. Ok dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 (edited) Jeżeli nie zależy Ci koniecznie żeby był to midcap to polecam to: http://azteko.pl/magazynek-lowcap-m4-m16-metalowy-60-kulek-p-942.html Mam używam i nie dość że są one za śmieszne pieniądze to podają rewelacyjnie. Aha one są koloru szarego a nie czarnego jak na obrazku. Edited October 31, 2012 by NooBSaiboT Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 (edited) A wiecie coś o magach King Arms mid cap ? Edited October 31, 2012 by otix96 Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Czasami nie nadążają podawać kulek i trafiaja sie puste strzały,zainwestuj w GFC/Dboy. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 Jeżeli nie zależy Ci koniecznie żeby był to midcap to polecam to: http://azteko.pl/mag...ulek-p-942.html Mam używam i nie dość że są one za śmieszne pieniądze to podają rewelacyjnie. Aha one są koloru szarego a nie czarnego jak na obrazku. A te lowy dobrze podają nie zdarzają się puste serie ? Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 A te lowy dobrze podają nie zdarzają się puste serie ? Miałem 3 magi i przy full auto w giecie od JG były puste strzały. Quote Link to post Share on other sites
kfercik Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Używam MC Bojka. Jak naciskałem spust i prułem na full to każdą kulkę wypluwał, bez pustego. W magu zostają kulki (z 5) i do tego full maga nie załadujesz. Mieści się około 100 kulasów do wystrzelenia. Raz czyszczone po tarzaniu się 4 godziny w piasku, ale czegoś takiego by żaden mag nie wytrzymał. Magpule też są fajne, ale waham się przed wyrzuceniem 100zł na jednego maga, jednego kupiłem, sprawuje się bardzo dobrze, na razie ten jeden mi starczy... Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Midcapy VFC- na 23 rps podaje WSZYSTKO, na semi też jest git. Strzelane z kulek g&g. Chińskie kulasy wcale nie podają na moich magach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts