Scyta Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Witam! Jestem posiadaczem wyżej wymienionej repliki od 4 miesięcy.Zakupiłem ją w ASG Shopie i w tym właśnie miejscu chciałbym przeprowadzać wszystkie modyfikacje.Moje pytanie brzmi,czy warto instalować w tym modelu lufę precyzyjną i jeśli warto to jaką?(interesuje mnie głównie oferta ASG Shopu). Obecnie używam repliki w charakterze karabinu szturmowego(bez optyki),korzystając z amunicji G&G 0,25g.Chciałbym się też zapytać,czy warto kupować jakąś inną gumkę hop-up,niż ta,która znajduje się w standardzie? Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Gumka g&g zielona lub systema energy Lufa jak już to tylko prometeus (niedostępna) wszystkie inne np. systema guarder ,są na poziomie stockowej kwa. Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Systema itd. nie tyle są na poziomie stockowej lufy co po prostu nie będzie się opłacać ich kupować, bo nie będzie widać znacznej poprawy celności. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts