bucz12 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Witam szukam magazynku Hip-cap do M4A1 w2 kolorze coyot ale nigdzie nie mogę znaleźć. Prosze o linki. A i co sadzicie o tym: http://www.rcskorpion.pl/towar/zestaw-zebatek-jg/ Edited November 2, 2012 by bucz12 Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Kolor karabinka nie ma wpływu na tym magazynka. Model karabinka pomógłby w dopasowaniu, chociaż obstawiam że zwykły hi-cap m4 od boyi by pasował. Ad. zębatek - co mamy sądzić? Quote Link to post Share on other sites
bucz12 Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 <faceplam> gdzie coś wspomniałem na temat koloru magazynka!? proszę nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Napislalem ze szukam magazynka do M4A1 w kolorze coyot. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 <faceplam> gdzie coś wspomniałem na temat koloru magazynka!? proszę nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Napislalem ze szukam magazynka do M4A1 w kolorze coyot. Pogrubienie moje. Ja tutaj czegoś nie rozumiem. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Dwa wnioski: 1. magazynek ma być w coyote. 2. replika jest w coyote. Jeden pierun kolor repliki. Magi sa czarne, szare, coyote, zielone i takie tam. Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Jak dla mnie to chłopak po prostu szuka magazynków w colorze coyote, a wy na siłę utrudniacie sobie i jemu życie, udając idiotów Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_200_459&products_id=3528&name=Classic_Army_-_Magazynek_Hi-Cap_-_M4_-_300_-_TAN Dostępne, coyote brown. Quote Link to post Share on other sites
bucz12 Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 Tak przyznaje się do błędu w 2 poście napisałem gdzie coś wspomniałem na temat koloru magazynka!?chodziło o kolor repliki bo nigdzie nie napisalem ze mam kolor repliki w kolorze coyot. Moj błąd Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Czy kolor magazynka odgrywa największą role ? Chyba nie więc szukaj dobrych magów co podają dobrze a nie kolor szukasz ! Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Chce, ma- link do maga którego szuka został wklejony. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Czy kolor magazynka odgrywa największą role ? Chyba nie więc szukaj dobrych magów co podają dobrze a nie kolor szukasz ! A pytał się o pomoc w doborze sprzętu? Pytał się, gdzie można kupić magazynek w coyocie, a te Twoje teorie możesz zatrzymać dla siebie. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Nie użył znaków interpunkcyjnych i stąd to nieporozumienie. Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Podpucha! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts