gryncek1 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Cześć, Wiec od jakiś 2óch lat szukam owej torby, wiecie może gdzie można taką kupić? Szukałem po sklepach, ebayach, zwracałem się do pewnego krawca, ale juz od roku go mecze i coś wątpię bym się doczekał (K:*) w sumie nie zależy mi konkretnie na tym modelu, może być bardzo podobny, wymóg to tylko cordura i jakiś mjk/khaki/cb od biedy multicam kolor, żeby miał pas i palsy. Coś ala: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Się zwróć do innego ;) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 No widzisz, jakoś ten krawiec dziwnym trafem nie kojarzy żebyś go tak męczył niemiłosiernie... Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Wysyłałem kiedyś plany, męczyłem na strzelance, wysyłałem pw do pstg >.> zrobisz mi? :< Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Jeżeli chodzi o MJK to tak, ale dopiero w połowie listopada, bo teraz jest realizowane zamówienie w tym kolorze. Ew. może być CB jak bardziej pasuje. Quote Link to post Share on other sites
KoszmarU Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Właśnie przed wczoraj sprzedaliśmy ostatnią ale będziemy zamawiać w przyszłym tygodniu . Kamuflaż polski WZ 93 . Jeśli to Ci odpowiada . Jeśli będą dostępne w Multicamo to też zamówimy . Cena chyba 70zł , nie pamiętam z czego wykonana ale bardzo solidnie wyglądała. Pasek był szerszy i nie miał karabińczyków . Torby poszły jak ciepłe bułeczki .Dostawa powinna być ok czwartku 15 .11. 2012. Nie wiem czy wypada na forum podawać adres sklepu a więc pisz do mnie na PW jeśli jesteś zaintaresowany . Jestem z Gdańska ale mogę Ci wysłać . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts