Potfurr Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Niedawno natknąłem się na ten filmik: Próbował ktoś zrobić coś takiego? Zastanawiałem się jak to może działać ale nie mam pomysłu na takie rozwiązanie. Jeszcze odciągany zamek nie wydaje się do zrobienia aż tak trudny jak to że replika przestaje strzelać po skończeniu się kulek . Za wszelkie info będę wdzięczny Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Dwie blaszki widoczne u góry magazynka powinny dać Ci zamysł jak to działa, a jak poszukasz na forum to znajdziesz jeszcze kilka podobnych tematów gdzie jest opisany taki system. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Zgłoś sie do użytkownika Szumitek - to jego dzieło. Był gdzieś cały temat na forum o jego modyfikacjach replik aeg, lecz nie mogę znaleźć. http://wmasg.pl/pl/profil/show/19520 Ale Kolega cos sie nie odzywa od ponad roku na forum, tak więc.. będzie ciężko. Chociaż dzis sie logował :) Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Pierwszy raz nie zauważyłem blaszek, nieco rozjaśnia sprawę ale nie do końca. Co do podobnych tematów szukałem (może źle szukałem) ale nie znalazłem... trzeba poszukać jeszcze Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Na końcu drugiego filmiku jest email do twórcy, może zagadaj do niego :). Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Już dawno to zrobiłem, napisałem też pw tutaj. Czekam na odpowiedź ale myślałem że być może ktoś już coś podobnego robił i jest więcej takich projektów a może nawet któryś opisany. Quote Link to post Share on other sites
Gray Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Jakbyś otrzymał schemat wykonania tego jeśli twórca się zgodzi to tu wstaw bo się przyda jeszcze nie jednej osobie. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Możemy zrobić modyfikacje w dwojaki sposob...Modyfikacja komory hop up, albo modyfikacja magazynka. Przy modyfikacji hop up. -Możliwość strzelania z pożyczonych nie przerobionych magów -modyfikacja trudniejsza ale jednorazowa Modyfikacja Maga - Każdy mag trzeba przerabiać -Modyfikacja prostsza ale wielokrotna. Elementem wspólnym będzie wykrywanie użycia BC i/lub rączki przeładowania.(zgaduje, że dla układu elektronicznego to samo.) Projektant układów elektronicznych, ze mnie żaden niestety. Ale mogę wyjaśnić o co mi chodzi kto takie części dobierze do ukłądu. Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 challenge accepted Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts