Igorbien Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Jak w temacie. Ostatnim razem replika była używana 14.10.2012 , po czym lufa została przeczyszczona wyciorem, i replika poszła do szafy. Dzisiaj wziąłem ją na strzelankę, to przestały lecieć kulki. Następuje normalny cykl pracy gearboxa, ale albo nie przechodzą przez lufę w ogóle, albo np. kulka wyskakuje na 2cm, albo lecą po dwie. Nie jest to wina magazynka/ów . Więc co - komora, gumka? Rozebrałem zespół lufa-komora, przeczyściłem, złożyłem, i nic- ciągle to samo. Quote Link to post Share on other sites
DT_Kuba Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 A dysza pracuje prawidłowo przy strzale? Quote Link to post Share on other sites
Igorbien Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Zamierzałem właśnie to sprawdzić. Podłączyłem batkę(T-Connectory, nie ma bata żeby źle podłączyć), dałem na semi, ściągnąłem spust, i.. poszła iskra z mikrowłącznika. Kabel plusowy się odlutował od niego. Nie zamierzam przy tym nic więcej grzebać, żeby nie spowodować zwarcia. W poniedziałek wysyłam ją do szpeców z gunfire, oni niech się nią martwią. Co mogło się stać? Quote Link to post Share on other sites
Igorbien Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 Przykleiłem kabelek taśmą, podłączyłem batkę i strzeliłem - gearbox wykonuje pełen cykl, wszystko śmiga ale dysza się nie rusza - zawęża to w jakimś stopniu zakres rzeczy które mogły się popsuć w gb ? Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Pękł popychacz dyszy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts