Perzan_LBN Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Witam. Myślałem niedawno o powiększeniu mojej zbrojowni. Wybór padł na MP5. Która wersja jest wg was lepsza i czy wogóle róznią się czymkolwiek poza wyglądem i szybkością wylotową ? http://gunfire.pl/pr...go-JG067MG.html http://gunfire.pl/pr...go-JG069MG.html Quote Link to post Share on other sites
Kikas Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Co do różnic to w Sd po prostu bd miało Ci się co ułamać, ale mam dla Ciebie złą wiadomość, wczoraj zapłaciłbyś 40 zł mniej a dziś skończyła sie duble promocja. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted November 4, 2012 Author Report Share Posted November 4, 2012 Czyli Sd nie ma co kupować ? Lepsze zwykłe ? Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Ja posiadam JG 069 (aktualnie na sprzedaż), bardzo fajna replika, była to moja pierwsza i bardzo się cieszę, że kupiłem taką :) Nic mi się nie złamało, Kolba się trzyma sztywno, zresztą tak jak wszystko, wszystko się trzyma sztywno, nic nie grzechocze itp, strzela daleko, celnie, Łap mój odkopany filmik zrobiony z emocji :D Jedyne co radzę wymienić to gumkę na początek, i może maga bo mój miał problemy z podawaniem G&G ._. Poza tym super replika, polecam, ja wymieniłem batkę na firefoxa i silniczek teraz rof rozwala wszystkich :D Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Te 2 MP5-tki różnią się tylko wyglądem. Wybieraj, która bardziej ci się podoba. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted November 4, 2012 Author Report Share Posted November 4, 2012 (edited) Dzięki za informacje, tylko zaniepokoiły mnie te sterczące kable na filmiku, jak tam jest z miejscem na baterię? Edited November 4, 2012 by BieszczadzkiSnajper96 Quote Link to post Share on other sites
Poisonbolt Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Użytkownik od filmiku miał baterię która cała nie wchodziła do chwytu przedniego stąd te kable. Bierz tą mp5'tke która Ci się bardziej podoba. Wewnętrznie jest to samo. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted November 4, 2012 Author Report Share Posted November 4, 2012 Dzięki za informację :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Tak, włożyłem firefoxa 11,1 V o ile się nie mylę, jest to podwójna bateria, przez co z jednej strony chwytu przykręciłem baterię :) W Stocku normalnie kable się chowają pod chwyt i nie ma problemu, więc się o to nie martw :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts