Majkii Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Jaka broń będzie lepsza na początek? http://gunfire.pl/product-pol-1144793020-Replika-karabinka-szturmowego-CM028.html czy http://gunfire.pl/product-pol-1152190089-Replika-karabinka-szturmowego-RK-02.html Słyszałem ze Rki są strasznie zawodne w porównaniu do Cymy to prawda? Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Gdzieś ty to chłopie słyszał ?! RK od AK są NIEZAWODNE (chociaż dla mnie) sam posiadam taką, nic się nie stało, działą na stocku, super replika, strzela 50m bez problemu, mój znajomy ma cm 028 i mu się zacina fakt faktem, rzadko ale jednak ._. Mi nigdy nic się nie stało, nawet jak na początku biegałem z kulkami GFC. Nie porównuj CM 028 do rk 02 popatrz się na cene, jak już to porównuj cm .040 w górę a nie tę :) RK AK to najlepsze modele z niższym budżecie, pewnie czytałeś o M4 BOYI to są zawodne i niezbyt polecane, ale RK'i to całkiem inna historia Quote Link to post Share on other sites
Majkii Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 Czyli kupić Rke ? :P Czy jest jakaś zupełnie inna bron do 500 zł lepsza ;P ? Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Do 500zł są polecane kilka broni: 1 - Giety JG (g36 firmy JG) 2 - RK Boyi I chyba na tym koniec z tych lepszych. Quote Link to post Share on other sites
Majkii Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 (edited) a Który polecasz ? Wole Boyi :D a jaki model ? do 500 zl tylko 02 dostane ;P a jakie kulki do niego ? i jakis specjalny hop siup ;P ? Edited November 5, 2012 by Majkii Quote Link to post Share on other sites
ddw2 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Do 500 zł nowej lepszej repliki raczej nie znajdziesz,ale zależy co rozumiesz pod słowem lepsza.W tej cenie znajdzie się też m14 od cymy która w roli karabinu sprawdza się nadzwyczaj dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Majkii Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 Chodzi mi o bron której za szybko nie dojadę i będę mógł postrzelać sobie przez dluższy czas :P Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Według mnie RK-02 to dobry wybór, ja aktualnie nic nie zmieniałem, skupienie ma dobre, polecam ci kulki G&G 0.25g (ewentualnie 0.2 jeśli w gęstym lesie gdzie nie ma wiatru) Oczywiście kulki GG to jednak sporoa suma, na stocku możesz strzelać czym ci się podoba, obyś nie kupował bazarowych bo ci lufe porysuje, mag rozwali, hop siupa urwie alb coś i będzie problem ;) Quote Link to post Share on other sites
Poisonbolt Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Bierz boyi nie pożałujesz. Kulki j/w g&g najlepsze, waga 0.25, ew. Guardery, xtreme precision też nei najgorsze lub madbull. gumka hu to zielona G&G lub Systema energy, nic innego nie bierz, najlepsze gumki do takich aegów za dobrą cenę. Jeżeli chciałbyś lufę prec. do tego boyia to mam Systemę 6.02 455mm w dobrym stanie, jak zainteresowany to PW :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts