Stilgar Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 (edited) Witam, chcę sobie coś zakupić i nie wiem który kolor będzie lepszy. Który kolor jest bardziej przybliżony do wz. 93 (Pantera leśna) zgniło-zielony khaki? czy też olive? Mi się wydaje, że bardziej ten zgniło zielony, ale czekam na wasze wypowiedzi, ponieważ sam nie miałem nigdy okazji obok siebie zobaczyć tych kolorów, a jak miałem to nie patrzyłem :icon_biggrin: Edited November 5, 2012 by Kemonator Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Będziesz szył oporządzenie na podstawie koloru wyświetlanego na forum? :icon_eek: Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 Dodałem kolory które są podobne do tych rzeczy, które zamierzam kupić :) Teraz będzie łatwiej, i nie chcę nic szyć tylko kupić 1 rzecz, ale nie wiem który kolor bardziej pasuje. Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Jak dla mnie to szpej raczej w tym samym kamuflażu co mundur :D Ale w tym przypadku to raczej pierwszy (czy to nie jest szalo-kominiarka?? XD) Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 (edited) Szpaku skąd wiedziałeś :icon_biggrin: Niestety foto dałem z alledrogo, a zamierzam kupić z Cordury z specshopu :icon_smile: Niestety nie ma szalo-kominiarki wz93 więc pytam o te 2 kolory :icon_smile: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5481 Jak już tajemnica rozwiązana to macie linka dokładnej rzeczy która muszę se nabyć. Edited November 5, 2012 by Kemonator Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Skąd wiedziałem?? Powiem tak, jak się jest w ZS to polski "standardowy" sprzęt to nie jest dla mnie pierwszyzna, bo nic innego na magazynie nie ma XD Link to post Share on other sites
Kudlatov Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Jeżeli chodzi o kominaiarki to każdy kolor pasuje. Od czarnego przez wszystkie zielenie po coyote. Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 No właśnie chciałem się zapytać, a jak będzie wyglądał ten kolor: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=50_181_182&products_id=5482&name=Condor_-_Szalokominiarka_-_Multi-Wrap_-_Czarny Mają go na stanie, a jest czarny, myślę, że też będzie dobrze współgrał z całością, przecież to ciemny mundur :) Raczej tą czarną wezmę, bo mają na magazynie. Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Nie wierzę w to co czytam, naprawdę :icon_eek2: Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Gdybym mógł, to kliknąłbym '' Lubie to '' pod postem Arafata... No bez jaj, to tylko kominiarka. Weź taką jaka Ci się podoba i tyle ._. Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 :D Dobra bo widzę, że śmiesznie temat wyszedł :D Do zamknięcia :) Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Że co?! Nie lepiej kupić szalo-kominiarkę za 2,50?? To coś jakbyś pytał jakie listki lepiej wetknąć w kapelusz żeby się dobrze maskował XD Myślałem z początku ze szpej jakiś planujesz a nie takie dodatki (mindfuck) :D Powiem tak jak zależy Ci na maskowaniu to lepiej załatw coś w zielonym odcieniu bo czarny w lesie bardzo widać... Link to post Share on other sites
Recommended Posts