Herod Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Witam, Przeszukałem wszystkie sklepy i nadal jestem w kropce. Gdzie dostać body do M4 z wyjściem na kable idące do kolby? Chodzi mi o coś w rozsądnej cenie. Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 A to potrzeba specjalnego body? Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Przykro mi takiego body nie znajdziesz, bo takiego nie ma. Wszystkie Body do M4 są przystosowane do tego by kable szły na front jak i do kolby. Jedynie co trzeba zrobić by kable przestawić z frontu na kolbę to modyfikacja okablowania w GB. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 Moje pytanie nie dotyczy żadnych zmian w okablowaniu. Mam już GB z kablami do kolby, chodzi mi o element samego body, mianowicie specjalne wycięcie na przeprowadzenie wtyczek. Quote Link to post Share on other sites
lisek1994 Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Każdy korpus do m4/16 jest przystosowany do tego. Chyba że chcesz kable ładować w prowadnice kolby, wtedy potrzebne jest to maleńkie wycięcie, większość korpusów od m4 boyi je ma, nie wiem jak inne, na pewno nie P&J ani SHS. Quote Link to post Share on other sites
zbyt Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) z tego co pamiętam , to jak kable idą na tył to są takie złączki, ale jak robisz sobie dobre okablowanie, to wtyczkę do baterii lutujesz juzpo wsadzeniu gb do body :icon_razz2: Edited November 6, 2012 by zbyt Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 No nie wiem, ja miałem replikę z kablami z przodu w stocku, poldeck mi bez problemu przełożył na tył (nawet długość kabli się zgadzała, więc nie trzeba było się bawić w dolutowywanie czy coś). Trzeba było jedynie przedziurawić zaślepkę od prowadnicy kolby (czy jak to się tam zwie) Quote Link to post Share on other sites
Sniper Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 nie trzeba konkretnego body, istotna jest prowadnica kolby i jej mocowanie które albo trzeba przerobić albo kupić odpowiednie dokładnie to widać przy tym korpusie, jak kable są wyprowadzone na tył http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2560 Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 No i właśnie o to chodzi - przerabianie mocowania prowadnicy kolby to duuuuuuuuuuuużo pracy w pilnikiem i niestety możliwość uszkodzenia tej części. Żeby zrobić tam miejsce na kable trzeba zdjąć sporo materiału. Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Aaa, czyli chodziło ci o kable w prowadnicy kolby? Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 Dokładnie, może nie wyraziłem tego jasno ale właśnie o to mi chodziło. Quote Link to post Share on other sites
Sniper Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 można rozwiercić Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts