Rawus Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Czy opłaca się kupic ten karabin RK-O8S (http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/rk-08s_boyi.html) czy może kupic coś innego w tej cenie ? Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Nikt Cię nie pyta co ty lubisz . Lub sobie co chcesz . Kolega się pyta czy opłaca więc takiej odpowiedzi oczekuje. (treść odnosząca się do skasowanego posta) RK08s miałem bardzo fajna replika oprócz lufy wszystko stalowe ładnie trzyma się żadnych luzów w moim egzemplarzu nie było. Co do bebechów wystrzelałem z niego jakieś 8tys kulek i chodził dobrze. Repliki z nowej serri są fajne szczelne komory ,i gierki już porównywalne z cymą. Naprawdę się opłaca. Edited November 6, 2012 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Dobrze może źle napisałem ostatni post.Autor się pyta,czy może kupić coś innego w tej cenie więc pisałem,że gieta Aresa. Tak się składa,że mam akms'a Boyi i zawsze jak go do ręki biorę to mnie drażni.Czy to luz obsady łoża,czy klekotanie rury gazowej,lub chwyty silnikowego.Może to normalnie,ale po przesiadce z markowych replik po prostu mnie to irytuje. Gieta aresa tego nie ma.Żadnych luzów tam niedostrzygniemy. Gearbox w giecie Aresa jest znacznie lepszy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts