MarekMac Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Ja używam tych gogli:http://www.specshop...._ATOM_-_ATOAPSI Dziwne bo nie parują a okulary wchodzą pod nie na luzie. Moje okulary też wchodza pod nie bez problemu, ale mi parują - kwestia organizmu. Ja jestem z tych, którzy grzeją się i pocą niczym przysłowiowa świnia po stosunku. Quote Link to post Share on other sites
Niewidzialny^^ Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Ja mam korekcyjne, ze sporą wadą ( prawie -6 ) i nie mam problemu. Mianowicie są to gogle, podobne do narciarskich z wbudowanymi szkłami korekcyjnymi, wzmocnione. Koleś po nich skakał, żeby mi pokazać jakie są wytrzymałe, strzał z 2m 600 fpsów nie było praktycznie śladu ^^ polecam zdecydowanie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Następny, tylko ten zmieni ksywę na Niewidzący. A wiesz choć co to za gogle? Bo przyjdzie kolejny zielony, kupi narciarskie i straci oko. Kolejny raz powtarzam. Chcecie robić głupoty i ryzykować. Pies wam bużki lizał, wasze oczy wasz problem. Ale nie namawiajcie do dureństw innych bo mogą posłuchać. Quote Link to post Share on other sites
bzvert Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Następny, tylko ten zmieni ksywę na Niewidzący. A wiesz choć co to za gogle? Bo przyjdzie kolejny zielony, kupi narciarskie i straci oko. Kolejny raz powtarzam. Chcecie robić głupoty i ryzykować. Pies wam bużki lizał, wasze oczy wasz problem. Ale nie namawiajcie do dureństw innych bo mogą posłuchać. święta prawda Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts