Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Z serii walka z ukrycia : tani czterotakt ASG

Recommended Posts

Witajcie, pomalutku się wkręcam w airsoft i mam już "wytłumione" (precka schowana w tłumiku) G36K JG z kolimatorem.

Jednak ciekawość ludzka jest wielka i tak sobie myślę czy nie składać na jakiś tani czterotakt albo coś podobnego tak aby miało to 50m zasięgu w linii prostej (zostawiam stock części wymiana np gumki i lufy na średniej klasy preckę). Jest jeszcze motyw żeby kupić granatnik ale to i tak nie w tym roku :) .

Więc krótko. "Snajperki" czy jak tam nazwać zabawki strzelające jedną kulką do 500 zł. I nie, nie SWD bardziej coś w klimatach Accuracy International AWM. Najchętniej Barret m82a1 ale fundusze nie pozwalają a Wintoreza seryjnego w takiej cenie nie ma ;-)

Jesteście wstanie wskazać mi coś co będzie strzelało no powiedzmy te 5 metrów dalej niż stockowy elektryk z 360 FPS ?

I nie, nie chcę się bawić w snajpera, ale być może czasem odwiesić karabinek i poleżeć w krzakach ze sprężyną ;-)

O widzisz, i to w sumie jest jakiś konkret, a najbardziej podoba mi się część "bardzo cichego" .

Domyślam się że lunetka dodawana do tego bara to jest tartar

Jeśli lufa to też nie cuda bo w zabawkę nie opłaca się dużo pakować ale guarder 6.01 ... całkiem dobrze sie sprawuje w g36k (455mm)

Guarder nie robi luf do VSR ani nie robi luf 6,01. A już na pewno nie robi luf które bym polecił. Bier promyka 430mm dedykowanego i nie kombinuj. I tak ciesz się, że na samej replice zaoszczędzisz.

Nie wiem o której lunetce mówisz ale do takich dystansów wziął bym raczej koli (a najchętniej to muchę i szczerbinę/przeziernik).

Guarder nie robi luf do VSR ani nie robi luf 6,01. A już na pewno nie robi luf które bym polecił. Bier promyka 430mm dedykowanego i nie kombinuj. I tak ciesz się, że na samej replice zaoszczędzisz.

Nie wiem o której lunetce mówisz ale do takich dystansów wziął bym raczej koli (a najchętniej to muchę i szczerbinę/przeziernik).

no ale promyk troche kosztuje wydanie na lufe 350 czy 400 zl do broni za 400 to troche samobojstwo :P systema albo ultimate tez starczy :)

Guarder nie robi luf do VSR ani nie robi luf 6,01
6.02 ;-)

No tak, nie dam za lufę tyle ile ma kosztować sama replika ;-)

Kolimator trza by drugi bo eotech się nie bardzo nadaje czy też dziwnie by wyglądał ;p

Ale to na razie takie gdybanie.