Majkii Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Witam mam RK-02 i moje pytanie dotyczy akumulatora . Musze go rozładować ? bo nie wiem czy jest naładowany strzelać mogę ale nie wiem przez ile . Jutro jedizemy postrzelać i boje się że wyładuje mi się po 30 minutach ;/ co o tym myślicie ? Quote Link to post Share on other sites
jozek2345 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Nie masz żadnego woltomierza, którym mógłbyś sprawdzić napięcie? Quote Link to post Share on other sites
Majkii Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 niestety nie ; / dodam ze bateria to Ni-MH Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Możesz poprosić kogoś o użyczenie ładowarki mikroprocesorowej o rozładowanie, i naładowanie. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Lepiej zrobić tak jak Alanos, ale kiedy mi doszła RK-02 (Miesiąc temu) to baterię miałem MINIMALNIE naładowaną, strzeliłem z 100-150 razy i padła, no i załadowałem i teraz śmiga :) Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Jeżeli jedziesz z kimś to popytaj się czy może nie mogli by Ci pożyczyć ładowarki mikroprocesorowej. Podłączasz wtedy baterię a ładowarka robi wszystko sama. Kiedy świeci się zielona dioda możesz odłączyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts