ZuBeR Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Co to jest ten ' Flip Up ' ??? Najprościej rzecz ujmując, klapka zasłaniająca obiektyw/okular lunety przed zabrudzeniami. http://www.specshop.pl/images/BFT-Oslona-FlipUp-S-2.jpg Na przyszłość- zalecam więcej samodzielności w poszukiwaniu odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Sorka , jeśli kogoś uraziłem z tym wypytywaniem po prostu nie chcę kupić jakiegoś "szita" wole się zapytać ekspertów :) Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Nikt tu nie jest ekspertem, co najwyżej ma pewne pojęcie o rzeczach dla Ciebie, póki co, niezbyt jasnych/zrozumiałych. Po fachową wiedzę sięgaj do działów technicznych, ale ostrzegam- tam zadawanie pytań banalnych/takich na które padła odpowiedź kończy się burą od userów i moda. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Nikt tu nie jest ekspertem? Lol, Zuber, skończ to bezsensowne podlizywanie się nowym, owszem, na forum jest grono osób które nazwał bym ekspertami w konkretnych dziedzinach. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi stricte o ten topic, poza Tobą (fakt, zapomniałem) to wielu rasowych speców od snajp się nie wypowiadało. Secundo, stwierdzenie Nikt tu nie jest ekspertem miało raczej na celu zastopowanie "podlizywania" się przez nowego, przynajmniej tak ja to odebrałem. W swoich postach daleki byłem i jestem od jakiegokolwiek przymilania się komukolwiek. Co więcej, jestem zwolennikiem "twardej ręki", szczególnie w dziale dla zielonych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts