Assassin319 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Witam, jestem zainteresowany dwoma replikami broni G36,z firm SRC oraz GFC.Która z nich jest Waszym zdaniem lepsza i dlaczego?Ewentualnie jesteście w stanie polecić jakąś inną,dobrą Gietę? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 (edited) Giety SRC nie znam,ale wziąłbym GFC?Dla czego?Bo to jest brandowana przez GFC gieta od Jing Gong.W stocku dobra replika.Poza tym masz 24 miesiące gwarancji. Lepsze Giety od tej to CM.003(niedostępna),oraz Giety Aresa) Edited November 11, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Giety SRC to podobno coś strasznego, a giety CA? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 (edited) Gieta CA jest beee.Najbardziej w niej obrzydziły mnie napisy na body.Kłują bardziej w oczy niż te na Aresie.Nie wiem,czy coś się od lat w gb CA zmieniło,ale jeżeli nie to "dupy nie urywa".Do wymiany silnik na mocniejszy,dysza na uszczelnioną,i głowica tłoka zresztą też. Edited November 11, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Giety SRC nie znam,ale wziąłbym GFC?Dla czego?Bo to jest brandowana przez GFC gieta od Jing Gong.W stocku dobra replika.Poza tym masz 24 miesiące gwarancji. Lepsze Giety od tej to CM.003(niedostępna),oraz Giety Aresa) Popieram w 100%. Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Zagadaj do Trapeza i dowiedz się, ile czasu, potu, łez a przede wszystkim kasy, wpakował w swoją gietę SRC... Zresztą, możesz sam o tym poczytać TUTAJ Naprawdę warto poczytać ten temat, żeby później nie narzekać na zły wybór... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts