meadow24 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 (edited) Po dzisiejszych manewrach wynikl dziwny problem w kwa sr12 a mianowicie kulki 0.36g leca bardzo wolno na dystans ok 20-25 m i kaput. W repce m170guarder tloki ultimate cylinder zero (pelny)gumka g&g czarna lufa black phyton ver 2. 509mm. Podzczas montazu w cylindrze strzykawka Gdzie moze byc problem? Edited November 11, 2012 by meadow24 Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakaś GIGANTYCZNA nieszczelność gdzieś. Sprawdź Układ cylindra, z serwisowych źródeł znam opinię że uszczelki ultimate'owskich głowic po pewnym czasie puszczają, tylko nie wiem czy aż tak to jest w ogóle możliwe Quote Link to post Share on other sites
meadow24 Posted November 11, 2012 Author Report Share Posted November 11, 2012 No ok sprawdze chodz nie wydaje mi sie gdyz podczas mintazy zespolu cylundra byla mwga strzykawka a repka nie byla ekspleatowana Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts