czeko Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 witam, jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam takie pytanie czy ta replika karabinu szturmowego http://gunfire.pl/product-pol-1152198039-Replika-subkarabinka-GFG039C.html jest dobra dla początkującego (jestem kompletnie zielony w tych tematach, dopiero zaczynam swoja przygode z asg). Z góry dziękuje. :D Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Jest dobra. Quote Link to post Share on other sites
czeko Posted November 11, 2012 Author Report Share Posted November 11, 2012 Czyli mi ''zwykłemu zjadaczowi chleba'' wystarczy ta replika na początek. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 W zupełności. Quote Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Nawet G36C od JG jest dobre i troche tańsze, sam mam tą Gietę od roku i nie moge powiedzieć na nią złego słowa. A GFC robi w miarę dobre bronie, nie wszystkie oczywiscie. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Nawet G36C od JG jest dobre i troche tańsze, sam mam tą Gietę od roku i nie moge powiedzieć na nią złego słowa. A GFC robi w miarę dobre bronie, nie wszystkie oczywiscie. Repliki gfc to są jing gongi.Zaletą tych replik jest to,że mają 24 miesiące gwarancji.Dla mnie to bez różnicy,bo i tak zaraz po zakupie ją otwieram,i fabrykę poprawiam,ale dla zwykłego zjadacza to duża zaleta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts