pawelek666 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Witam Od dłuższego czasu przymierzam się do kupna tej repliki: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=9250&name=ARES_-_M4_CQB_-_AR-021#!prettyPhoto Czy warto o niej wgl. myśleć? Jakie części należało by zmienić, aby poprawić osiągi? Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Jakieś dwa dni temu miałem okazję przemacać M'kę od Aresa. Muszę powiedzieć, że zasięg i skupienie na stockowej konfiguracji to po prostu miód i z całą stanowczością mogę stwierdzić, że M4 Aresa ze spokojem może konkurować z emkami od KWA, rzekł bym nawet, że na stockowych częściach Ares wypada lepiej. Zasięg jest po prostu świetny, a skupienie to magia. Kultura pracy ładna. Z zewnątrz body bez żadnych licencjonowanych oznaczeń, aczkolwiek ładnie i estetycznie wykonane, nic nie klekocze, nawet przy silnym potrząsaniu. Myślę, że gdyby wstawić Systemę energy i lufę prometheusa, to była by to na prawdę genialna replika :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts