Punisher2691 Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Witam, mam pytanie co do ulepszeń Beryla od Aresa mianowicie czy łatwo go ulepszyć czy może mogą pojawić się jakieś trudności. Mówię o zwiększeniu fps, włożeniu promyka lepszej gumki itd Quote Link to post Share on other sites
Frank3n Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Piszesz o jednym z lepszych jak nie najlepszych replik dostępnych na rynku . Tak tuning jest prosty. Wkładasz tylko mocniejszego springa,precke i masz spoko replikę. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Frank3n co w berylu jest takiego nadzwyczaj doskonałego że jest jedną z najlepszych replik na rynku?? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Piszesz o jednym z lepszych jak nie najlepszych replik dostępnych na rynku . Legendarny karabin, którego prawdopodobnie Nasza armia zacznie używać w Afganie zamiast nieudanego Beryla od Łucznika. Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Po pierwsze jak nie macie konkretnych argumentów co do tuningu Beryla ARES to nie spamujcie w tym temacie. A po drugie nie wiem czemu temat jest w dziale II klasa.. Co do samej repliki już powiedzmy z sprężyną 130-140-150(w tych granicach, wyżej chyba nie ma sensu dawać) to na dłuższą mete proponowałbym wymienić silnik. Poprostu są kijowe i prędzej czy później się spali. Do tego radze uważać na uchwyt od pasa(nie wiem jak to fachowo nazwać, ten bliżej kolby ;p) lubi się wygiąć. Tak to innych wad nie widze (może mało miejsca na akumulator, jedynie te niby dedykowane). Określenie że to jedna z najlepszych replik na rynku jest chyba zbyt przesadzone nie mniej jednak jest to naprawde spoko replika i w stocku i po tuningu. Znam osobe która katuje (podkreślam, katuje) stockowy GB na 580fps full auto i jedynie co to padł silnik po jakimś czasie. Quote Link to post Share on other sites
Punisher2691 Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 Ok dzięki za info ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts