LuxRay Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 http://allegro.pl/m14-ebr-po-tuningu-od-poldka-i2796180192.html co sądzicie o tej replice ? Za takie pieniądze wydaje się być rozsądnym wyborem. Ale wydaje mi się że to nie cyma tylko kart... I jeszcze takie pytanie, skoro są wymienione części wewnętrzne. To jaka wydawałaby się rozsądna sprężyna żeby miała moc para-snajperki ? Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Co do repliki to ciezka jak worek ziemniakow. Jesli ma byc to parasnajperka to mozna z tym zyc ale zapomnij o szybkim przemieszczaniu sie z tym zelastwem. Jak dla mnie M14 najlepiej spisuje sie z orginalnym drewnianym lozem ale to kwestia gustu. Co do sprezyny nie wiem, podaj lepiej jak moc cie interesuje ?? ..ile fps?? Link to post Share on other sites
seger Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Przecież w aukcji jest napisane ze to Kart'a produkcji jest giwera a nie Cymy. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Nie wiem po co dublujesz tematy. W "snajperach" wystarczająco odpowiedzieli. Zapoznaj się z aukcją, tam jest wszystko opisane. Link to post Share on other sites
Recommended Posts