Monster1270 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Siema. Chciałem się spytać, co sądzicie o tym kolimatorze ? http://www.deltashop.pl/product.php?id_product=679. Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
otix96 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Do CQB dobre, do lasu nie ponieważ światło odbija i nic prawie nie widać,zamiast tego polecam Eotech od TomkaPL. Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Do CQB dobre, do lasu nie ponieważ światło odbija i nic prawie nie widać,zamiast tego polecam Eotech od TomkaPL. Wiesz co, potrzebuje go do repliki, która jest tylko do cqb wiec ok. Mam jednego EoTecha od Elementa, i nawet w pomieszczeniach strasznie denerwuje mnie efekt "lustra", myślisz że tutaj też będzie taki ? Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Ja gram z otwartymi koli rowniez w lesie i nie narzekam. Znacznie lepsze pole widzenia niz w kopiachy eotecha czy aimpointa. Co do efectu lustra to niestety rowniez wystepuje. Wszystko zalezy od tego jak pada swiatlo. Uzywalem kopi Eotecha i tam efect lustra byl znacznie bardziej uciazliwy. Edited November 18, 2012 by chomik_pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts