Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Luneta 3-9x40E Swiss Army - CyberGun <- Wasza opinia

Recommended Posts

Witam serdecznie airsoftowiczów, zwracam się do Was z prośbą o opinię na temat takiej lunetki:

http://gunfire.pl/product-pol-1152197782-Luneta-3-9x40-E.html

Pytam po prostu, żeby nie pluć sobie potem w brodę że kupiłem shit, który się rozleci.

Luneta spełnia moje wymagania co do przybliżenia, średnicy tubusu, oraz dodatkowego montażu na górze oraz cena. Jedynie co mi się nie podoba to to, że mogła by być nieco dłuższa (myślę że jakaś osłona słoneczna powinna to załatwić sprawę - powinny pasować standardowe do 40mm tubusa?).

Z góry dziękuję za wypowiedzi i jeżeli mógłbym prosić, to chciałbym dostać w miarę szybką odpowiedź.

Pozdrawiam.

Dzięki ziom, że mnie 'oblałeś zimną wodą', napaliłem się i miałem kupować lecz po przemyśleniu głupio bym zrobił raczej.

Korzystając z tematu (żeby nie zakładać nowego), powiem tak:

Posiadam coś takiego, a chciałbym skompletować coś takiego.

Co do lupki, to od dłuugiego czasu poluję na DOE 3-9x40 MD ale raz na aukcji gość mnie wyprzedził a drugi raz zostałem oszukany(...), także muszę się zdecydować na coś innego. Jako że mam małe doświadczenie z optyką, jestem zdany na Was.

Podobają mi się takie z tubusem jak u Leopold M3, jednak budżet mam ograniczony, maks 300 zł, a moje wymagania to 3-9x40 ew x32. W ostateczności takie coś.

Kolimator myślę, że taki styknie, chyba że polecicie coś w podobnej cenie, ważne żeby był to typu Docter.

Co do montażu potrzebowałbym coś z risem. Znalazłem to i to. Hmm jeszcze lepiej gdybym dostał normalny montaż + takie coś (aczkolwiek z ceną przesadzili).

PS. http://allegro.pl/luneta-king-arms-m3-3-5-10x40-i2806503082.html zakładam, że nie opłaca się?