QQryQ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Ktos testowal? http://www.planetside2.com/ Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ja zamierzam bo demo było fajowe, a wszystkie produkcje strzelankowe z tego roku poza dodatkami do BF3 okazały się klapą :) Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 (edited) Grałem w closed beta, na moim sprzęcie całkowicie niegrywalne. Processor: Intel Core 2 Duo E4300 2 x 1,80 GHz Memory: GOODRAM 2 x 2 GB DDR2-800 (PC2-6400) CL5 DIMM Video Card: ASUS EN9800GT 512MB DDR3 Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate Motherboard: ASUS P5Q PRO Turbo Edited November 21, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Gra naprawdę warta polecenia pod koniec beta testów wszystko już płynnie chodziło i nie często zdażały się bugi. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 (edited) Jesteś jedyną osobą którą znam, której ta gra płynnie chodzi i nie ma bugów. Ja grałem niedawno, jeszcze w tym miesiącu, wątpię, aby w tak krótkim czasie byli w stanie zoptymalizować grę i ją połatać. Ewentualnie masz kompa za X tysięcy i Ci działa. Edited November 22, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Pobrałem, spodobało mi się, pojechałem szturmować bazę, wywaliło do pulpitu przy zwieszeniu się gry :c Optymalizacja pozostawia wiele do życzenia, Hit Detection mi się podoba, opóźnienia niemalże żadne także polecam. Taki BF3 można rzec, ale w przyszłości, ale na dużo większej mapie w gronie 2000 graczy. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted December 8, 2012 Author Report Share Posted December 8, 2012 Polecam programik Razor Game Booster, udalo mi sie uzyskac od 10 do 30klatek/sec w wiekszosci gier Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Bardzo fajna gra. Fakt, nie jest idealna, ale sądzę, że ma szansę zawojować rynek. Największym plusem jest skala działań. 6000 graczy na serwerze (po 2000 na kontynent)! Bitwy, w których bierze udział nawet 400 graczy są czymś bardzo częstym. Niestety, ale jest to w pewnym sensie wada - wymagania. Dodatkowo gra jest Free2Play. Teoretycznie nie jest to gra z gatunku Pay2Win, bo wszystkie bronie co można kupić za realną gotówkę, można kupić za wirtualną walutę (jedyne unikalne rzeczy to różnego rodzaju upiększacze i "boosty"). Jednak "farmienie" zajmuje trochę czasu, co może być denerwujące. Na szczęscie podstawowe wyposażenie piechoty jest całkiem dobre. Jeżeli ktoś chce od razu czerpać przyjemność z walki pojazdami, niestety trzeba wydać parę dolarów. Mam już przegrane ~30h i śmiało stwierdzam, ze gra może ubiegać się o tytuł "gry roku". Polecam spróbować (zwłaszcza, gdy mamy mocniejszy piecyk). Quote Link to post Share on other sites
Fashist Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Witajcie mam pytanie ktoś gra na serwerze Ceres w frakcji TR? Quote Link to post Share on other sites
Ptaq5 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Odkopuję temat. Gra w to ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts