kosteQ86 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Witam Z racji że sklep obniżył wszsytkie ceny produktów o 10% robię zamównie. http://www.shootercbgear.com/ Nie wiem ile będzie trwała promocja więc zamównie puszczam za tydzien 28.11.12 Technicznie sprawa wygląda tak: 1. wysyłacie mi na PW linka z rzeczami które chcecie kupić, 2. W tytule wiadomości wpisujcie "shootercbgear - wasz nick" 3. podaję wam całkowity koszt z przesyłka do Polski bez vatu i cła (może być może nie, lepiej uwzględnić cło i vat żeby później nie było zaskoczenia) 4. Wplacacie kase w pln na moje konto. 5. Jak towar przyjdzie to się rozliczamy ostatecznie, ewentualne cło i przeyłka w Polsce. Na tą chwilę kurs na Paypalu jest 3,35zl więc orientacyjnie możecie sobie liczyć ile dana rzecz będzie kosztować. Kurs może sie ostatecznie róznic te pare groszy w dól czy górę ale znacząco to na cenę nie wpłynie Quote Link to post Share on other sites
marcinus Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Bardzo miło i sprawnie się robi z kostQiem interesy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts